Pages

Monday, October 11, 2010

Ganduri cristaline

Conversatii in cristal cu ghizii spirituali
(mesaje din meditatii)

29 iulie 1999 Al Aad & Ah’Meia

Te asteptam. Mai ai multe de invatat, cat mai rapid. Lumea are nevoie de tine. Pana acum a fost bine, dar e nevoie mai repede. Te vom ajuta (lumina albastra), pentru asta suntem aici. Nu lasa frica sa te controleze. Dar ce sa las sa ma controleze? Puterea. Puterea mintii tale. Frica e rea? Frica nu e rea, dar tie nu iti foloseste. Ne vedem pe maine. Multumesc.

30 iulie 1999 Al Aad & Ah’Meia

Curiozitatea e un act de cunoastere. Fara curiozitate nu ar fi evoluat lumea. Sa nu scriu? Scrie tot, pentru eternitate. Cineva va citi si-l va ajuta sa se inalte. Va ramane caietul meu pentru eternitate? Nu, doar cunoasterea din el, prin cei pe care-i va atinge. Love can touch us all. Da, asa e, ar trebui s-o scrii mai des.

31 iulie 1999 Al Aad & Ah’Meia

Te asteptam. Aceasta este una dintre ultimele dati cand ne mai vedem. Evoluezi prea repede. Si uneori prea incet. Acum evoluezi prea repede, de aia te simti rau. Ti se schimba celulele. Ma parasiti? Nu, nu acuma. Dar vom fi depasiti la un moment dat. Atunci iti vor fi dati alti ghizi. Nu vom fi langa tine o vesnicie. Totul e relativ, stii asta. Hai sa-ti aratam ceva. In camera de manifestare? Vino. Priveste-i! Ei sunt viitorul tau, cu ei ti-e scris sa fii. El a manifestat pentru mine? Da, ca sa nu-l poti parasi. Vi-e scris sa fiti impreuna, si mai devreme sau mai tarziu asa veti ajunge. Nu te lasa amagita de o dragoste falsa. Aia vrei? Nu, sigur ca nu. Pe altii ii poti doar ajuta. Dar Cristi? Veti fi prieteni, vi-e scris sa fiti prieteni foarte multa vreme, peste viata asta. Dar asta o stiai deja. Hai in camera bucuriei. Ce cautam aici? Trebuie sa inveti sa fii fericita: sa razi, sa te relaxezi, sa iubesti. Nu are sens sa-ti fie frica de necazuri. De unele oricum n-o sa scapi, ti-e scris, iar restul nu te pot atinge. Deci nu are nici un rost sa-ti faci griji din asemenea cauze. Invata sa fii fericita. Poti! Vom fi aicea pentru tine.

1 august 1999 Al Aad & Ah’Meia

Trebuie sa-ti spunem ceva. Nu e bine sa te enervezi. Cand te superi imprastii multa energie negativa in jur, ii influentezi si pe altii si se aduna mai multa. In final se rasfrange tot asupra ta. Nu e bine sa pornesti cearta. Incearca sa o eviti, cu tot posibilul. Sunt mai multe moduri de a rezolva ceva, foloseste-ti capul. Poti obtine ce vrei si fara cearta. Nu iti face bine sa te enervezi. Stii ca tot ce am spus e adevarat.

2 august 1999 Al Aad & Ah’Meia

Te asteptam. Iti place dragostea? Aia fizica? Nu neaparat... Afectiunea. Tu ai nevoie de afectiune. Te dezvolti cand capeti afectiune. Asa sunteti voi, afectiunea va ajuta sa cresteti spiritual. Toate fiintele sunt asa? Nu, stii bine ca nu. Dar nu ai vrea sa-i cunosti. Tatal tau a fost asa. Nu lasa rautatea sa te atinga. Tu ai nevoie de afectiune. O generezi in jur si te inconjori de ea. Ridica-te si lumineaza. E drumul tau. Te vom astepta.

3 august 1999 Al Aad & Ah’Meia

Vino. Te asteptam. Vrem sa-ti aratam ceva. Priveste in jos. Vei invata sa zbori. La propriu. Priveste distanta. Daca ai fi cat turnul de mare, ar fi doar un pas si nu te-ar speria. Orice distanta poate fi aproximata cu zero. In infinitatea Universului, a catea parte crezi ca esti tu? Distantele sunt mari doar in mintea ta. Orice distanta dintre oameni sau obiecte, o poti mari sau micsora. Poti face asta in mintea ta. Joaca-te un pic pe aici. Uita ce nu-ti place si relaxeaza-te... Camera viitorului... Priveste si tine minte. De ce e el acolo? Pentru ca viitorul lui e al tau. Orice veti face, acolo veti ajunge.

5 august 1999 Corint & Lara

Te asteptam (lumina – am transformat-o in alb-auriu). E bine. Asta trebuia s-o faci demult. Acum ne putem desfasura mai in voie. E bine ca ai ales lumina. E drumul tau. Urmeaza-ti drumul. Intotdeauna vei sti de unde ai pornit si unde vei ajunge. Speranta este una dintre cele trei arme ale tale. Te vom astepta.

8 august 1999 Corint & Lara

Te asteptam. E bine sa raspandesti lumina. Stii deja. Vreau sa discutam despre religie. Stiam. Ai citit ceva de Pavel Corut. E adevarat? In mare parte, da. Adica aproape tot in ce am crezut e o minciuna? Da. Povestea cu Isus e falsa, pentru manipularea oamenilor. Ti-ai blocat singura o multime de informatii. E timpul sa nu te mai chinui singura. Dumnezeu exista? Da, de aceea suntem noi aici. Vei exista si dupa viata aceasta. Dar mai trebuie sa faci inca multe. Umple-ti inima cu iubire. E arma ta, cu care poti invinge. Stii destul de bine ca de acolo iti vine energia. E puterea spiritului tau. Doar asa vei rezista. Te vom astepta.

9 august 1999 Corint & Lara

Intra, te asteptam. E bine ca aduci lumina. Curata sufletul. E timpul sa-ti cureti spiritul. O poti face prin autosugestie, cum ai mai incercat, cu cristalul, ca acuma, sau cu puterea vointei tale, cum ai facut in trecut. Nu are importanta cum, atata vreme cat iti cureti spiritul. Multumesc, voi incerca. Stai, nu pleca inca. Mai trebuie sa discutam ceva. Despre Iulian. Da? Ce anume? Faptul ca vi-e scris sa fiti impreuna nu inseamna ca asta se va intampla acum. Mai are de crescut, si nici tu nu esti pregatita inca pentru asa ceva. Aveti timp destul, nu e nevoie sa grabiti nimic. Nu-ti mai face atatea griji. Bucura-te de ceea ce ai.

10 august 1999 Corint & Lara

Te asteptam. Cum te simti azi? Somnoroasa. Aia e pentru ca ai pierdut energie. Dar poti sa te incarci cu energie. O poti face cu cristalul, cu exercitiile acelea pe care le stiai, sau iti poti imagina cum se aduna pe langa tine energie curata, alba si stralucitoare, ca un glob care tot creste. Dar asa, poate ma vor depista altii… Nu-ti face griji, avem noi metodele noastre. Vino, vrem sa-ti aratam ceva… Camera torturii… Uita! Trebuie sa-ti cureti sufletul de toata mizeria aia!... Camera linistii… Intra. Aici nu e nevoie sa vorbesti, e destul sa gandesti. Dar eu cunosc camera asta! E templul dacic! Eu am mai fost pe aici! Da, e templul dacic. Trebuie sa faci pace, mai ales in sufletul tau. Dar acuma e goala camera! In vis erau atatea lucruri dintre care trebuia sa aleg! Ai facut alegerea buna. Acum stii sa rezisti tentatiilor negative. Dar… atunci am ales crucea… Da, aceea reprezenta atunci credinta in Dumnezeu. Pe atunci nu credeai in Isus, doar in Dumnezeu. Sa nu-ti pierzi niciodata credinta in Dumnezeu. E a treia arma a ta. Doar trei arme am? Sunt suficiente, nu ai nevoie de mai multe. Foloseste-le cu intelepciune. Stramosii mei se aduna aici! Iti simti din nou strabunii. I-ai mai simtit odata, in Dealu’, dar ti-ai blocat informatia concentrandu-te pe peretarul cu Isus. Au multe sa-ti spuna, sa te invete. Asculta-i, ei te sprijina. Acuma sunteti una. Esti din nou in neamul tau. Te vom astepta sa revii.

15 august 1999 Corint & Lara

Vino, te asteptam. Sa-i dau cristalul meu mamei? Nu conteaza ce cristal folosesti. Tu il controlezi. Ce gasesti intr-un cristal gasesti in oricare altul. Nu te atasa si nu te inchina la pietre. In plus, mama ta are mai mare nevoie de el. Tu urmeaza-ti drumul tau. Vom fi aici pentru tine.


17 august 1999 Corint & Lara

Al Aad si Ah’Meia? Au plecat, i-ai depasit. Acum suntem noi aici. Voiai sa discutam ceva. Ma framanta o chestie. Povestea cu Iulian, ca ti-ar fi scris. Ti-e frica de un cerc vicios, inchis, sa nu-ti fie viata o eterna capcana. Dar stii bine ca poti face orice vrei. Viitorul e cum ti-l cladesti tu. Sa nu-ti pierzi increderea in tine si in Dumnezeu. Ti s-a spus povestea cu Iulian ca sa ti se dea aripi, tineai la el. Tu trebuie sa fii o raza de lumina, bucuria de pe chipul cuiva... Asta e menirea ta! Adica menirea altora e sa faca rau? Da, asa a fost tatal tau. Era necesar ca sa treci prin moarte pentru a aprecia viata. Ti-ai facut singura personalitatea. Trebuie sa plec. Stim. Revino, vom mai discuta.

18 august 1999 Corint & Lara

Numele voastre au vreo importanta? Nu, doar pentru identificare. Numele de persoane au fost folosite pentru controlul maselor, dupa ce li se atasa o istorie. Asta vrei? Sa fii controlata de cuvinte? Nu! Atunci uita, elimina din mintea ta toate semnificatiile negative! Diana... predestinata a fi zeita... Uita, nu exista zei! Aceia au fost creati pentru a-i chinui pe oameni. Nu crede in zei, sau in cuvinte fara noima. Ochii de pisica (cristale primite de la Daciana) imi fac bine? Sa-i port? Da, dar ai grija sa nu cazi in dependenta de cristale. Ne vom revedea.

24 august 1999 Galaad & Doina

Al Aad si Ah’Meia? Stii bine ca au plecat! Corint si Lara? Si ei au plecat. Noi suntem noii tai mesageri. Galaad si Doina... dar de ce sunteti batrani? Pentru ca trebuie sa treci de Moarte ca sa vezi viata cu alti ochi. Priveste! Crezi ca dincolo ti-ar fi mai usor? Hai si vezi! Uita-te cum se chinuie. Nu poti pleca inca de acolo, trebuie sa ajungi batrana inainte. Ia aminte, daca poti sa ajuti pe cineva, chiar si numai cu un sfat, fa-o! Altfel vei ajunge ca ei, chinuita de propria ta constiinta. Fa-o fara resentimente si pareri de rau. De ce simt tensiune? Aia e numai in capul tau. Ce e aici nu e real, sunt doar simboluri, lucruri pe care trebuie sa le inveti sau de care trebuie sa scapi. Asta e lectia ta, sa treci prin moarte pentru a vedea viata. Priveste prin ea! Dar eu mai mai vazut asta! E viitorul indepartat, la care si tu creezi. De fiecare data cand te simti singura si abandonata, priveste prin moarte si aduna-ti fortele. Te va ajuta sa razbesti. Multumesc. Mai e ceva. Iulian nu te-a uitat, te iubeste si-i e greu sa ia legatura cu tine. In plus, inca nu e pregatit pentru o relatie atat de serioasa. Iar pe Cristi nu ai gresit sa-l ajuti. E un om dulce iar cand isi va da drumul si va inceta sa mai dispere, pe multi oameni va face fericiti. Acum ma duc in camera de vindecare. Nu are rost. Te-ai simtit rau tocmai pentru aceasta lectie. Dar am mai trecut o data prin moarte! Da, insa atunci ai trecut prin chinuri. Trebuie sa o faci si fara durere, pentru a avea mintea limpede, ca sa iei concluziile juste.

26 august 1999 Galaad & Doina

Vino, te asteptam. Ce mai faci zano? Iar ma luati cu mitologiile voastre! Odata asa ai fi fost vazuta. Nu e vorba de mitologie, ci de traditie, superstitii, conceptii vechi de sute de ani. Odata ce omul are ceva in cap iti va fi greu sa-i schimbi opiniile. Trebuie sa-ti cureti psihicul de toate acele credinte eronate. Dar nu le subaprecia! Au putere tocmai datorita acelui timp in care oamenii au crezut in ele si le-au dat energia lor. Pe ele si-au creat o baza, daca vrei sa le schimbi, va trebui sa pui altceva in loc. Asa e si cazul lui Cristi. Daca vrei sa-i schimbi ideile, va trebui sa-i oferi altceva in locul lor. Iti va fi greu, deoarece credintele de ani intregi nu se pot schimba intr-o zi. Chiar daca vad cu ochii lor, oamenii au tendinta sa nu creada, sa nege, pentru a-si apara lumea lor, pe care o cunosc. Noul trebuie servit incet si cu putinul, pentru a nu face dezechilibre. Curata-ti spiritul! Acum cobori inauntrul tau, ca intr-o fantana adanca, pe care o cureti aruncand obstacolele. Cand vei da de esenta, de apa luminii, sa o aduci sus si s-o imprastii, sa lumineze. Asta e menirea mea? Asta e taina ta, si tu esti taina noastra. De aceea inca nu stie lumea de tine. De ce sunt taina voastra? La energia ta, ar trebui sa fii cunoscuta. Tii minte ce ti-a zis Daciana? E foarte mult ce ai, si putini sunt la fel de dotati. Tu si Cristi va trebui sa acceptati asta. Pana cand nu vei mai acorda tarie si incarcatura unor simboluri, nu vom pleca de aici. Te vom proteja cat va fi nevoie. Curata-ti sufletul!

4 septembrie 1999 Galaad & Doina

Vino, te asteptam. N-ai mai fost de mult pe aici. Te-ai suparat pe noi? Nu, nu chiar. Te-a deranjat ca am vorbit despre simboluri. Prin ele poate fi foarte usor controlat cineva: cuvinte, semne, reprezentari... Viata poate fi pusa in cuvinte? Nu, trebuie doar acceptata si traita. La fel si cu dragostea. Faptul ca mai multi tin la tine nu inseamna ca toti sunt adevarata dragoste. Cand va fi sa alegi, alege-l pe cel cu care te vei simti cel mai bine, care te poate face fericita. Restul se rezolva. Vreau sa vorbim despre Mekki. Priveste inauntrul tau. Intotdeauna ma trimiteti inauntrul meu! Asta o poti face oricand vei dori, oricand va aparea o nelamurire. Nu te inchista in simboluri, caci nu vei mai vedea esenta. Simbolurile il inchid pe om intr-un Univers limitat, din care sa-i fie greu sa iasa. Cauta doar esenta, semnificatia, si pazeste-te de simboluri, pentru a nu regresa. Acum ai invatat ce aveai de invatat de la noi. Vom pleca in curand. Pazeste-te si pastreaza-ti mintea limpede. Acum gandeste-te la ceva frumos, placut. Muzica lui Kitaro. Si aceea e un simbol! Iti aminteste de peisaje din natura, de pace, sentimente... Te miri ca are succes si se vinde? Pazeste-te de simboluri. Foloseste-ti mintea.

5 septembrie 1999 Ahden & Geda

Vino, aseaza-te! Cine sunteti voi? Are importanta? Putem fi oricine, ai trecut de etapa simbolurilor. Zi-ne Geda si Ahden. Ciudate nume! In lumea noastra inseamna ceva. Ce anume? Rabdare. Voi ce lectie imi dati? Rabdare, ai rabdare. Despre ce vom discuta? Rabdare... Asta trebuie sa invat? Rabdare. Trebuie sa inveti iar rabdarea si autocontrolul, mai bine decat ai avut inainte. Starile de panica nu te caracterizeaza. Un cristal aici? Da, e un cristal intr-un cristal. Pastreaza-l in tine, il vei putea folosi oricand. Prin el vei putea patrunde mintea si personalitatea oricui. Nu ar fi gresit? Nu, caci nu vei forta pe nimeni. Dar esti receptiva. Nu-l scoate din tine, foloseste-l! Trebuie sa plec, e trecut de 12 noaptea. Stim, revino. Multumesc... E noua aici... cine stie ce ar putea face... da, dar se schimba multe in viitorul ei, nu stim daca merita... trebuie sa avem rabdare, multa rabdare...

13 septembrie 1999 Ahden & Geda

Vino, te asteptam. Ce veseli sunteti azi! Desigur, ai facut o fapta buna dandu-i cristalul lui Angi. De ce a murit prietena ei? Ai intuit bine, inseamna ca stii sa-ti folosesti cristalul interior. Dar de ce mi-a fost dat? Ca sa simt durerea cuiva si ca sa vad morti? O, dar asta o puteai face si inainte, doar ca nu era asa clar. Are vreo semnificatie pentru mine povestea asta? Nu, are doar pentru Angi. Mai avem de discutat ceva. Despre Cristi. Iar Cristi? Faptul ca sunteti frati spirituali nu iti da nici un drept asupra lui, si nici lui asupra ta. Desi sunt unele diferente aparente in evolutia voastra, semanati destul de mult. Nu vei schimba nimic la el, e la fel de incapatanat ca tine. Acum te misti repede, si-l tragi si pe el dupa tine. Desi te tenteaza sa-i trimiti caietul, n-o face inca. Mai sunt inca multe in evolutia ta, si-l vor atinge si pe el, datorita conexiunii dintre voi. Acum nu e pregatit sa inghita, inteleaga si sa accepte tot ce e aici. Asteapta sa se obisnuiasca cu ceea ce e el. Ok, acuma plec. Bine, te vom astepta... stie multe acuma... isi aduce aminte... are multe cai deschise... sa avem grija sa o ia in directia justa... va vindeca oameni... daca va continua sa mearga inainte...

13 septembrie 1999 Ahden & Geda

Te asteptam. Cum te simti acuma? Un pic obosita. Iar pierzi multa energie. Sa nu-ti para rau, caci merge la cine trebuie. Tu oricum primesti destula, nu o poti inmagazina pe toata in corpul tau. In plus, stii sa te incarci oricand cu energie. Ca acum, de exemplu. Insa cheltui o parte din ea in mod inutil. Te chinui si te grabesti, faci atatea in numele timpului. Stii ce e timpul? Il poti atinge? Trebuie sa inveti sa-ti pastrezi calmul si rabdarea, si sa faci ceea ce vrei pe rand. Ai timp destul sa le termini pe toate. Nu pierde energie inutil, grabindu-te. Nu rezolvi nimic asa. Vino cu noi acum. Hei, dar suntem in spatiu! Iti vom arata lumea noastra. Priveste si ia aminte. Toti sunt telepati? Acum e armonie. Si civilizatia noastra a fost ca a voastra. Doar ca noi nu ne-am gandit atat la distrugere. Nu participa la distrugere, nici macar sa nu te mai gandesti la asa ceva. Riscati sa va autodistrugeti, sunteti doar la un pas de asa ceva. Nu mai participa la distrugere, fa altceva cu energia ta. Ai timp destul.

13 septembrie 1999 Ahden & Geda

Vino, te asteptam. Vrei sa vindeci? Da, Gabi nu se simte bine. Atunci incarca-te cu energie pana la refuz, depisteaza locul bolnav, curata-l si trimite lumina pana straluceste. Ok, voi incerca

14 septembrie 1999 Mihai & Laura

Vino, te asteptam. Va voi impune ceva! Vrei sa ne impui ceva? Desigur, fa-o. De acum inainte va veti prezenta sub un singur chip, cel adevarat. Nu mai accept schimbari de personalitate! Esti sigura ca esti pregatita? Ei bine, priveste. Am schimbat mai multe fizionomii pentru a fi siguri ca nu te vom influenta sentimental. Voiam sa te dezvolti pe masura puterilor tale. In plus, nu voiam sa-ti cream dependente. Iubeste, si vei fi iubita, chiar daca visul nu ti se va implini pe moment. Persoana cu care vei ramane va fi alegerea ta. Poti alege orice vrei. Revino.

23 septembrie 1999 Mihai & Laura

Vino, te asteptam. Ia loc. Inca te mai framanta discutia cu Cristi. Da. Pentru ca ti-a zis sa-l ajuti sa plece, iar Daciana te-a avertizat ca va trebui sa faci si asa ceva. Dar nu pentru Cristi! Intr-adevar, inca nu e timpul pentru el sa moara, nu e menirea lui aia. Trebuie sa-l inveti sa straluceasca. Dar el sustine ca a ales mocirla... Dar stii ca nu aceea e calea lui! Atata vreme cat spera si isi doreste lumina, evolutia, nu are cum sa se scufunde in mocirla. Mda, insa el vrea totul dintr-o data. Vrei sa-ti vizitezi prietenul la spital? Stii ce risca! Daca nu e pregatit sa asimileze ceva va avea mari dezechilibre. E bine ca i-ai cerut permisiunea pentru a face ceva concret. Stai, nu pleca inca, nu am terminat. Nu stiu exact cum sa il ajut. Suntem doi oameni diferiti, iar drumul evolutiei lui nu e identic cu al meu. Are nevoie de cineva ca tine in viata lui, insa ai mare grija sa nu creezi dependente. Tu ii dai iubire si alinare, dar nu ii dai dragostea ta. S-ar putea ca el sa vada altfel lucrurile. Ai mare grija sa nu-l ranesti si mai mult. Cunosc riscurile, de aia nu stiu inca exact ce sa fac... Coboara inauntrul tau. Acolo sunt inscrise raspunsurile de care ai nevoie... Lumineaza-i calea... Numai atat? E destul pentru inceput. Dar el sufera, trebuie sa-si vindece ranile spirituale! Tu de ce suferi? Pentru ca-mi pasa! Ai grija, pentru ca asta nu te ajuta nici pe tine, nici pe el. Nu are nevoie si de grijile tale. Va trebui sa inveti sa te inchizi fata de restul lumii, sa-ti lasi deschise doar portile intuitiei si cunoasterii. Tu stii cati isi fac sperante sa ramana cu tine? E vina mea? Nu neaparat. Le-ai adus lumina in viata, si acum ei nu mai vreau sa renunte la ea. Te miri? Risti sa se intample la fel si cu Cristi! Cat depinde de mine? Invata-l sa stea pe picioarele lui, aia poti face. Spune-i adevarul, chiar daca doare. Invata-l sa coboare inauntrul lui si sa-si asculte sufletul. Stiu ca nu pare mare lucru, dar are o mare importanta. Multumesc. Revino, te vom astepta. Apropo, daca de cineva ca mine avea nevoie Cristi, trimiteti-i pe cineva! Dar te-am trimis pe tine! Te descurci, insa ai grija sa nu-i creezi dependente fata de tine. Trebuie sa-l pui pe picioarele lui, atata tot. Te vom astepta.

23 septembrie 1999 Mihai & Laura

Vino, te asteptam. Ai nelamuriri? Da. Iti mai amintesti de "visul" acela cu Isus? Acum esti printre noi. Esti una ca noi. Adica? Suntem pe acelasi nivel al evolutiei? In visul acela ti s-a spus ca trebuie sa ridici si pe altii. Aceasta e adanc inscrisa in sufletul tau. A fost Adi, Adina, Cristi, Dani... Fiecare a avut nevoie de tine pentru a trece o etapa. Mai trebuie sa repari ceva. Ce anume? Tu stii cate suflete vei rani? Ai fost avertizata prin vis ca vei avea de ales intre 5 care te vor accepta cu toate 3. E timpul sa faci o alegere. Nu trebuie sa fac nici o alegere! Gresesti. Priveste in sufletul tau... Alegerea ta era acolo, a fost dintotdeauna. Era timpul sa o accepti, inainte de a nu fi prea tarziu. De ce? Trebuie sa cureti ce nu e util. Curata-ti calea, umple-o de lumina... Ok, s-a facut. Si pe-a lui Cristi... Ok, si aia. Si-a facut legatura pe Ajna. Si pe-a lui Iulian... ok. Si pe-a lui Gabi... Ok, am facut. Ai grija la entitatile negative care circula in jur, nu-i lasa sa se amestece. Dar e bine ce-am facut? E moral? Sigur ca e, toti si-au dat acordul. Doar ti-au zis ca poti sa faci orice vrei. Se asteapta la ajutorul tau. Bine, asa era. Revino, te asteptam. Mai avem multe de discutat.

25 septembrie 1999 Mihai & Laura

Vino, ia loc. Cum te simti? Destul de bine. Ranita! Ti-ai adus aminte de toate ranile din trecut. E rau? Nu, e bine ca incerci sa ti le vindeci. Deci aveam dreptate! Desigur, nu ai nevoie sa te inhibe. Trebuie sa poti fii fericita. Hai sa vorbim despre Iulian. Iar Iulian? De ce imi tot spuneti de el? Sunteti doua parti ale aceluiasi intreg. Fiind suflete pereche nu puteti fi fericiti decat impreuna, altfel va chinuiti in cautari zadarnice. Poti incerca sa verifici. Adu-ti aminte de trecutul tau. Sunteti meniti a fi impreuna, nu doar pe parcursul unei vieti. Impreuna sunteti o forta de temut. Pentru cine accepta raul si se poate teme. Acum sa vorbim despre Cristi. Tu il vezi ca pe un frate. Si nu e asa? Apartineti aceleiasi familii, aceleiasi rase de foc. Insa aveti de urmat drumuri diferite. El e pe calea inimii, iar tu pe cea a energiei. Tu trebuie sa-ti vindeci inima si sa-ti cureti sufletul, iar el sa-si foloseasca energia. Aveai dreptate gandind ca in tara asta se trezesc din ce in ce mai multi. E datoria voastra, a celor ce aveti lumina, sa-i faceti si pe altii sa straluceasca. Ti-am aratat mai demult o planeta a luminii. Asa poate deveni si Pamantul vostru. Deocamdata e dominat de fortele umbrelor, cu care te lupti tu si cei ca tine. Nu e deloc convenabil pentru voi ca au putut influenta planul material si pe alti oameni pentru a va aduce necazuri. Insa asta ar trebui sa va deschida ochii. Lupta, pentru tine, nu se va sfarsi niciodata. Cu cat se aduna mai multe forte negative in jurul tau, cu atat vei sti ca esti mai puternica si ca ai mai multa lumina. Nu te-ar ataca nimeni daca nu ar avea motive sa se teama de puterile tale. Ai incredere in tine si nu te abate de la drumul tau. Ridica-i si pe altii. Cand aceasta va deveni si ea o planeta a luminii, ne mutam pe o alta, unde e dominatia intunericului. Va trebui sa ma incarnez din nou acolo? Va fi alegerea ta, la fel cum a fost si aici. Cu Gabi ce voi face? Iti tot aparea camera torturii atat din cauza ta, cat si din a lui. Curata-i drumul, atrage-i pe altcineva, vindeca-i sufletul. Va trebui sa discut mai intai cu el treaba asta. Desigur, e normal, iar el va fi de acord. Revino, te vom astepta. Scaparea mea este Tatal... Termina cu prostiile astea! Nu te inchide iar in ritualuri si simboluri! Cred in Dumnezeu! Bine faci! Ce se intampla? De ce vreau, in ultima perioada, atatia oameni sa ma stranga in brate? E efectul cristalului. E bun conductor, capteaza si cedeaza energie. La fel esti si tu. Cu timpul, va trebui sa te ecranezi, sa-ti lasi deschise doar portile intuitiei si cunoasterii. Altfel se vor aduna din ce in ce mai multi in jurul tau si nu te vei putea imparti in toate directiile.

26 septembrie 1999 Mihai & Laura

Buna! Vino, te asteptam. Voiai sa stii despre Iulian. Da, cum e? Nu ai vazut in sufletul tau? Bezna, doar atat. Nu ti-ai primit deja raspunsurile? Ai incredere in tine. Si despre Cristi. Ai dreptate, a pornit pe drumul lui. Evolueaza si el rapid, ca si Iulian. Ii poti trimite caietul, ca sa aiba cu ce compara. Oricum, ai intuit bine, noi nu prea mai avem ce sa te invatam. Alegerea a fost intotdeauna a ta, totul a fost inscris in sufletul tau. Stii cum sa ajungi acum la informatiile de care ai nevoie. Noi ramanem langa tine pentru a te proteja. Mai voiam sa discutam despre strabuni. Despre cei de aici, sau din restul galaxiei? Despre toti. Ei au luat deja legatura cu tine, ii poti intreba orice. De acuma stii ce sa faci si cum, trebuie doar sa exersezi. Restul il gasesti in tine, in sufletul tau. Te iubim.

No comments:

Post a Comment